ΠΑΟ: Δίνει στον Ερασιτέχνη αυτά που δεν έχει...

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ για τη δημιουργία κάρτας φιλάθλου, ώστε να ενισχυθούν οικονομικά τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. 

ΠΑΟ: Δίνει στον Ερασιτέχνη αυτά που δεν έχει...

Ο Ερασιτέχνης ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ, ώστε από τη νέα χρόνια να ισχύσει η κάρτα φιλάθλου για την οικονομική ενίσχυση του τμημάτων. Το μοντέλο αυτό χρησιμοποιείται για χρόνια και από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, όταν κάποιος φίλαθλος θα αγοράζει για πρώτη φορά εισιτήριο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, θα δίνει 10 επιπλέον ευρώ τα οποία θα ενισχύουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όπως ενημέρωσε το σώμα των μελών στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο., Νίκος Πλυτάς, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ήρθε σε γραπτή συμφωνία με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για ίσχυση Κάρτας Παναθηναϊκού Φιλάθλου, από τη σεζόν 2018-2019.

Πιο συγκεκριμένα κάθε μοναδικός φίλαθλος που θα αγοράζει εισιτήριο διαρκείας ή απλό εισιτήριο για πρώτη φορά θα συνδράμει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με 10,00€! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μέτρο που επιθυμία όλων μας είναι να γίνει δεύτερη φύση στον Παναθηναϊκό Φίλαθλο ώστε να αισθάνεται πως συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου, αλλά και στην προσπάθεια της Διοίκησης για την αποπληρωμή του χρέους που στραγγαλίζει καθημερινά το Σύλλογό μας, ένα μέτρο που θα κάνει πραγματικότητα το σύνθημα "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ".

Περισσότερες λεπτομέρειες τις προσεχείς εβδομάδες!"