Πυγμαχία: Στον Ολυμπιακό η Μαυρομάτη!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Εβελίνας Μαυρομάτη για το τμήμα πυγμαχίας και η διεθνής αθλήτρια στις δηλώσεις της, εμφανίστηκε χαρούμενη για το γεγονός ότι ανήκει πλέον στην οικογένεια των «ερυθρόλευκων».

Πυγμαχία: Στον Ολυμπιακό η Μαυρομάτη!

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Εβελίνα Μαυρομάτη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για το τμήμα πυγμαχίας. Η διεθνής αθλήτρια, που έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τρεις σερί σεζόν, αγωνίζεται στην κατηγορία των 60kg.

Μάλιστα, η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις ως μέλος των «ερυθρόλευκων» τόνισε τα παρακάτω: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας και θα προσπαθήσω για όσο το δυνατόν καλύτερες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, έτσι ώστε να είμαι και εγώ μέλος αυτού του συλλόγου. Θα προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ σε νέες διακρίσεις για την ομάδα του Ολυμπιακού έτσι ώστε να είναι στην πρώτη θέση και στις Γυναίκες».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Ελλάδας Εβελίνα Μαυρομάτη η οποία εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. Η διεθνής αθλήτρια, είναι γεννημένη στις 25/8/1989 έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τρεις διαδοχικές σεζόν (2017, 2018, 2019) και αγωνίζεται στην κατηγορία των 60kg».