Πυγμαχία: Ο Ιωνικός κατήγγειλε τον Άρη Νικαίας

Το τμήμα πυγμαχίας του Ιωνικού προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Άρη Νικαίας για μια σειρά από ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τόσο τον σύλλογο όσο και τον Δήμο της περιοχής.

Πυγμαχία: Ο Ιωνικός κατήγγειλε τον Άρη Νικαίας

Με επιστολή του στον Δήμαρχο Νίκαιας, το τμήμα πυγμαχίας του Ιωνικού κατήγγειλε προ ολίγων ημερών, το αντίστοιχο τμήμα του Άρη Νικαίας για μια σειρά από ενέργειες που θέτουν τον σύλλογο αλλά και τον Δήμο της περιοχής σε επικίνδυνη κατάσταση.

Μεταξύ άλλων η γραπτή καταγγελία αναφέρει:

-Το τμήμα Πυγμαχίας του Άρη Νικαίας δεν έχει προσλάβει και δεν έχει δηλώσει αναγνωρισμένο, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προπονητή.

- Εδώ και μία εβδομάδα «παρελαύνουν» άγνωστοι άνθρωποι από το προπονητήριο οι οποίοι δίχως να έχουν την παραμικρή επίσημη ιδιότητα διδάσκουν ανήλικους αθλητές με τον κίνδυνο για κάποιο τραυματισμό να είναι σοβαρός.

- Οι ανήλικοι αθλητές του συλλόγου μας που προπονούνται αμέσως πριν ή μετά (ανάλογα το πρόγραμμα) του σωματείου του Άρη Νικαίας έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για το γεγονός ότι βλέπουν άγνωστους ανθρώπους στον χώρο της προπόνησης και των αποδυτηρίων.

- Το σωματείο του Άρη Νικαίας έχει κρατήσει τις μισές και πλέον ώρες, από αυτές που του παραχωρήθηκαν, το προπονητήριο κλειστό δίχως κανέναν αθλητή ενώ και τις ημέρες που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του αυτές γίνονται με τρεις αθλητές.

Σε περίπτωση που η υπάρχον κατάσταση συνεχιστεί τότε οι άνθρωποι του Ιωνικού θα προβούν, όπως αναφέρουν, σε επίσημη καταγγελία στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και την Αστυνομία για να προστατεύσουν τα συμφέροντά του συλλόγου.

Μεταγραφική ενίσχυση για τους «κυανόλευκους»

Στο αγωνιστικό κομμάτι το τμήμα πυγμαχίας του Ιωνικού προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Μεϊμέτη από τον Εθνικό και του Παναγιώτη Κωστούρου από τον Παναθηναϊκό. Σε επίπεδο προπονητών ο σύλλογος της Νίκαιας έχει στις τάξεις του τον Τάσο Γεωργαντζά, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Άρη Νίκαιας, και έχει αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ενώ στο κομμάτι της προπονητικής συνδράμει και ο Νίκος Ζαχάρης.