Ποδηλασία: Πρώτος στη Ρουμανία ο Αντωνιάδης

Την πρώτη θέση στον διεθνή αγώνα που έγινε στη Σάμοβα της Ρουμανίας κατέλαβε ο Δημήτρης Αντωνιάδης.

Ποδηλασία: Πρώτος στη Ρουμανία ο Αντωνιάδης

Άλλη μία πρωτιά στην καριέρα του κατέκτησε ο Δημήτρης Αντωνιάδης, ο οποίος πρόσθεσε τριάντα πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας ορεινής ποδηλασίας, να δώσει το παρών στο Τόκιο 2020, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με χρόνο 1:26.08 ο 27χρονος ποδηλάτης κατάφερε να τερματίσει πρώτος από όλους στον διεθνή αγώνα που έγινε στη Σάμοβα της Ρουμανίας.

Τον Έλληνα αθλητή ακολούθησαν στο βάθρο ο Γάλλος Ρέμι Ντουίσνε (1:28.43) και ο Ρουμάνος Έντε-Κάρολι Μολνάρ (1:30.43). Στις υπόλοιπες συμμετοχές ο Χαρούν Μολλά ακολούθησε τέταρτος ενώ στην έκτη θέση ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης.

Σημαντικούς βαθμούς έδωσε και ο Περικλής Ηλίας μιας και κατετάγη δέκατος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα marathon, που διεξήχθη στο Γκρέχεν της Ελβετίας, με χρόνο 4:24.25. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χέκτορ Λεονάρντο Παέζ Λεόν από την Κολομβία με 4:17.58, δεύτερος ήρθε ο Τσέχος Κριστιάν Χούκεκ (4:18.24) και τρίτος ο Ιταλός Σαμουέ Πόρρο (4:19.11).

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα των ποδηλατών μας η Εθνική μας ομάδα πρόσθεσε 94 βαθμούς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κόντρα στις Ρουμανία, Σλοβακία και Πολωνία που διεκδικούν μία θέση για το εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.