Ο ολυμπιονίκης Μάμαλος πουλάει τα μετάλλιά του για να κάνει επέμβαση!

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο προέβη σε αυτή την κίνηση προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την εγχείριση στην οποία πρέπει να υποβληθεί. Η φορτισμένη ανάρτηση του φίλου και συναθλητή του Μανώλη Στεφανουδάκη, που βάλλει κατά της Πολιτείας.

Ο ολυμπιονίκης Μάμαλος πουλάει τα μετάλλιά του για να κάνει επέμβαση!

Σοκαριστική και ιδιαίτερα στενάχωρη εξέλιξη με τον Παύλο Μάμαλο, τον «χρυσό» Παραολυμπιονίκη του Ρίο στην άρση βαρών, ο οποίος αναγκάζεται να θέσει προς πώληση τα μετάλλια που κατέκτησε σε τρεις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο λόγος είναι ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που απαιτεί αρκετά χρήματα, έτσι ευελπιστεί πως θα συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται μέσω αυτής της κίνησης.

Διαψεύδει ο Μάμαλος, αλλά τον διαψεύδουν τα social media

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω διαδικτυακής ανάρτησης ο φίλος και συναθλητής του Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος σημείωσε στο συγκινησιακά φορτισμένο ποστ:

«Έτσι είναι. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο, όταν σε καλούνε στο προεδρικό μέγαρο, όταν σε καλούνε στη Βουλή και για τον κάθε επικεφαλής κόμματος είσαι ο ήρωας του… Και να βγάλω μια φωτογραφία δίπλα σου, και να ποστάρουμε στο κάθε site, για να πούμε ότι είμαι δίπλα σου και σε στηρίζουμε και όταν έρθει η δύσκολη στιγμή όπως τώρα του Παύλου δε σε γνωρίζει κανείς. Ελλάδα το μεγαλείο σου!».

ΠΗΓΗ: ekriti.gr