Αυγενάκης: «Το Ηράκλειο να γίνει το σπίτι των Εθνικών μας ομάδων»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε με δήλωσή του πως έχει θέσει σαν μεγάλο στόχο το Ηράκλειο Κρήτης να γίνει έδρα των Εθνικών μας ομάδων στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Αυγενάκης: «Το Ηράκλειο να γίνει το σπίτι των Εθνικών μας ομάδων»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τάσσεται υπέρ της φιλοξενίας των Εθνικών μας ομάδων τόσο του μπάσκετ όσο και του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με δήλωσή του γνωστοποίησε ότι σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς έχει θέσει ως στόχο: «Να γίνει η Κρήτη, το Ηράκλειο, έδρα των εθνικών ομάδων».

Πιο αναλυτικά ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε:

«Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Νίκο Συριγωνάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της ΕΣΚΗ, Μπάμπη Μαρκάκη, θέσαμε από κοινού ένα στόχο: Να γίνει η Κρήτη, το Ηράκλειο, έδρα των εθνικών ομάδων. Εκείνης του ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο Στάδιο και εκείνης του μπάσκετ στα Δύο Αοράκια. Γι' αυτό το σκοπό κινούμαστε όλοι μαζί συντονισμένα, ώστε οι αθλητικές υποδομές να αποκτήσουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

Για να καταλήξει: Με συνέργειες και με συστράτευση. Πιστεύουμε ότι ο επόμενος χρόνος θα βρει το Ηράκλειο και συνολικά την Κρήτη σε μια διαφορετική θέση, ακόμα πιο αρμόζουσα εντός της αθλητικής κοινότητας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας