Κανόε Καγιάκ: Η εθνική ομάδα στους αγώνες «Olympic Hopes»

Ξεκινούν την Παρασκευή (13/9) οι προσπάθειες της εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ στη διοργάνωση «Olympic Hopes» της Σλοβακίας.

Κανόε Καγιάκ: Η εθνική ομάδα στους αγώνες «Olympic Hopes»

Το «μέλλον» του ελληνικού κανόε - καγιάκ σπριντ βρίσκεται στην Μπρατισλάβα προκειμένου να πάρει μέρος στους αγώνες Olympic Hopes που αρχίζουν αύριο στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Στην αποστολή παίρνουν μέρος 11 αθλητές και αθλήτριες με στόχο τη διεκδίκηση καλών πλασαρισμάτων αλλά και τη συμμετοχή εμπειριών που θα τους φανούν χρήσιμες στην μετέπειτα αθλητική τους καριέρα.

Στη διοργάνωση της Σλοβακίας συμμετέχουν 832 αθλητές και αθλήτριες από 36 χώρες. Όλοι οι αγωνιζόμενοι και οι αγωνιζόμενες είναι από 15 - 17 ετών. Το πρώτο αγώνισμα για τους νεαρούς πρωταθλητές μας θα είναι το Κ1 1000 μ. Προκρίσεις σε τελικούς θα διεκδικήσουν οι Παναγιώτης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Μπενέτος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Σοφία Παυλή και Δημήτρης Δεμερτζής.

Το Σάββατο (14/9) στην απόσταση των 500 μ. θα πάρουν μέρος στο Κ1 οι: Παναγιώτης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Μπενέτος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Σοφία Παυλή, Δημήτρης Δεμερτζής και Όλγα Μενιέ και στο Κ2 των 500 μ. οι Μαρκέλλα Κάβουρα -Όλγα Μενιέ, Δημήτρης Δεμερτζής - Οδύσσεια Θωμοπούλου.

Την Κυριακή (15/9), η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στα 200 μ. μονού καγιάκ από τους Άρη Φεζιάν, Χρήστο Μάτσα, Μαρκέλλα Κάβουρα, Βασιλική Δρόσου και Οδύσσεια Θωμοπούλου και στο διπλό καγιάκ 200 μ. από τους Χρήστο Μάτσα - Κωνσταντίνο Μπενέτο.