Πάλη: Έβαλε τις βάσεις στη Ρωσία ο Πιλίδης

Ο Γιώργος Πιλίδης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του στη Ρωσία.

Πάλη: Έβαλε τις βάσεις στη Ρωσία ο Πιλίδης

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών πλησιάζει και το Καζακστάν δεν θα φιλοξενήσει απλά την κορυφαία διοργάνωση, αλλά θα δώσει και τις πρώτες Ολυμπιακές προκρίσεις.

Ο Γιώργος Πιλίδης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του στη Ρωσία όπου μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Αμιράν Καρντάνοφ βάζουν τις βάσεις ενόψει της μεγάλης πρόκλησης που πλησιάζει.

Το «χρυσό» παιδί» της ελληνικής πάλης βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στη Ρωσία, όπου μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Αμιράν Καρντάνοφ ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρόκληση.

Οι συνθήκες της προετοιμασίας είναι ιδανικές και το «χρυσό» παιδί της ελληνικής Πάλης έχει την ευκαιρία να προπονείται με σπουδαίους αθλητές όπως ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο Σοσλαν Ραμόνοβ.

Εκτός από τους σπουδαίους αθλητές στην προετοιμασία βρίσκονται και πολλοί προπονητές, όπως ο Κάζμπεκ Μαγκαμεντάβιτς Τεντεκάεφ, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές της πάλης παγκοσμίως.

Ο Πιλίδης θα αγωνιστεί στα 57 κιλά και στοχεύει στη διάκριση αλλά και στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, η οποία μπορεί να έρθει είτε από τους μεγάλους τελικούς είτε από τους μικρούς.