Κανόε Καγιάκ: Με τρεις αθλητές στο Παγκόσμιο της Ουγγαρίας

Με τρεις αθλητές θα ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας η ελληνική αποστολή. Έξτρα κίνητρο για τους πρωταθλητές μας η πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Κανόε Καγιάκ: Με τρεις αθλητές στο Παγκόσμιο της Ουγγαρίας

Με τη συμμετοχή τριών Ελλήνων πρωταθλητών θα αρχίσουν αύριο στο Σζέγκεντ της Ουγγαρίας τα Παγκόσμια πρωταθλήματα κανόε καγιάκ σπριντ σε άνδρες και γυναίκες. Στη διοργάνωση της Ουγγαρίας θα κριθούν και προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Στέφανος Δημόπουλος (C1 1000 μ.) και οι Βλάντισλαβ Ντούβλιατ – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (Κ2 1000 μ.) θα διεκδικήσουν καλές εμφανίσεις και προκρίσεις σε τελικούς.

Οι τρεις πρωταθλητές μας είναι νέα παιδιά, και πρώτη φορά θα βρεθούν σε μία διοργάνωση τόσο υψηλού επιπέδου που δίνει Ολυμπιακές προκρίσεις. «Οι αθλητές προετοιμάστηκαν για δέκα ημέρες στην Πολωνία μαζί με αντιπροσωπίες άλλων χωρών. Έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, βρίσκονται σε καλό επίπεδο, και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», δήλωσε ο Ζούπσκι Ζίσλαβ, ομοσπονδιακός προπονητής στο σπριντ.

Και τα δύο ελληνικά πληρώματα θα αρχίσουν την προσπάθειά τους στις 23 Αυγούστου ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 25 Αυγούστου. Στα παγκόσμια της Ουγγαρίας παίρνουν μέρος περισσότεροι από 1.000 αθλητές και αθλήτριες από, τουλάχιστον, 100 χώρες. Ανάμεσά τους βρίσκονται Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν πωληθεί τα περισσότερα από τα εισιτήρια και οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν με την υποστήριξη εκατοντάδων φιλάθλων.