Η κοινωνική πλευρά του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου που θα γίνει στις 29 Απριλίου στο νησί της Ρόδου

Η κοινωνική πλευρά του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου

Με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος ενώ θα διοργανωθούν και εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Τον Παιδικό αγώνα 1.000 μ. θα υποδεχτεί η Ροδίτισα Ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου και ο Παραολυμπιονίκης Ροδίτης Θανάσης Μπαράκας. Επίσης στο χώρο του τερματισμού θα βρίσκονται μέλη του τοπικού συλλόγου «Ροδαυγή», ώστε οι ενδιαφερόμενοι, να έχουν τη δυνατότητα να δώσουν δείγμα προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» θα εκπροσωπήσει η πρωταθλήτρια Ελλάδας και Πρέσβειρα του συλλόγου Μαρία Πολύζου.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται έως και τις 22 Απριλίου.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1, ενώ μέχρι και την Παρασκευή 20/04 εγγραφές γίνονται και στο γραφείο τουρισμού του δήμου Ρόδου δίπλα από το Ήχος και Φως (10:00-15:00).