Άννα Κορακάκη: Χώρισε από τον Γάλλο σύντροφό της (pic)

Η Άννα Κορακάκη αποκάλυψε πως χώρισε ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης με τον Γάλλο σύντροφο της. 

Άννα Κορακάκη: Χώρισε από τον Γάλλο σύντροφό της (pic)

H Άννα Κορακάκη παραχώρησε συνέντευξη στη Real News, μιλώντας τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την αγωνιστική της κατάσταση.

Η 23χρονη αθλήτρια, η οποία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων (και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων), αποκάλυψε πως χώρισε! Μάλιστα, τόνισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στη προσπάθεια της να διακριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Η Άννα Κορακάκη είχε σχέση πέντε ετών με τον κατά έντεκα χρόνια μεγαλύτερο της συναθλητή, Pierre Edmond Piasecki, οποίος έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν με την εθνική ομάδα της χώρας του στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων και είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Γαλλίας.

Ο Pierre Edmond Piasecki γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1985 στο Μετς της Γαλλίας. Επί δύο συνεχόμενα χρόνια (το 2011 και το 2012) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012, κατετάγη 6ος στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων.