Πυγμαχία: Ο «αγέραστος» Πακιάο επικράτησε του Θέρμαν! (vid)

Ο 40χρονος πυγμάχος από τις Φιλιππίνες σκόραρε δύο νοκ ντάουν και πήρε τη νίκη, κερδίζοντας στις δύο από τις τρεις κάρτες βαθμολογίας των κριτών!

Πυγμαχία: Ο «αγέραστος» Πακιάο επικράτησε του Θέρμαν! (vid)

Η μονομαχία του Μάνι Πακιάο με τον Κιθ Θέρμαν αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της πυγμαχίας ανά τον κόσμο, καθώς ο 40χρονος «θρύλος» από τις Φιλιππίνες ερχόταν αντιμέτωπος με το «νέο αίμα» που αντιπροσωπεύει ο 30χρονος Αμερικανός.

Θριαμβευτής στο φινάλε του αγώνα αναδείχθηκε ο «αγέραστος» Πακιάο, ο οποίος παρά τα 40 του χρόνια επέδειξε θαυμαστή κίνηση και ταχύτητα στο ρινγκ, ρίχνοντας τον αντίπαλό του δις στο καναβάτσο (στον 1ο γύρο με δεξί χουκ και στον 10ο με χτύπημα στο σώμα), για να φτάσει στη νίκη!

Η απόφαση των κριτών ήταν διασπασμένη (split decision), καθώς οι δύο εκ των τριών βαθμολόγησαν υπέρ του Πακιάο (115-112 αμφότεροι), ενώ ο ένας είδε τον αγώνα υπέρ του Θέρμαν (114-113).

Έστω κι έτσι, ο απίστευτος Φιλιππινέζος -ο οποίος αντιμετωπίζεται σαν «θεός» στη χώρα του- διατήρησε τη ζώνη του πρωταθλητή WBA στα ημιμεσαία βάρη, υποχρεώνοντας παράλληλα τον ταλαντούχο Θέρμαν στην πρώτη επαγγελματική ήττα της καριέρας του!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της σπουδαίας αναμέτρησης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (21/7) στο MGM Grand του Λας Βέγκας: