Στο χειρουργείο Ελληνίδα αθλήτρια την ώρα του σεισμού

Η Πατρινή αθλήτρια Μαρία Πολύζου βρισκόταν στο χειρουργείο, την ώρα της σεισμικής δόνησης μεγέθους 5,1 ρίχτερ που ταρακούνησε την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7).

Στο χειρουργείο Ελληνίδα αθλήτρια την ώρα του σεισμού

Σε επικίνδυνη θέση βρέθηκε η Ελληνίδα αθλήτρια Μαρία Πολύζου την περασμένη Παρασκευή, την στιγμή της σεισμικής δόνησης μεγέθους 5,1 ρίχτερ που ταρακούνησε την Αττική.

Όπως ανέφερε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρισκόταν ξαπλωμένη στο χειρουργείο εκείνη την στιγμή εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Λίγες ώρες μετά την επέμβαση κι αφότου συνήλθε από την νάρκωση, με ανάρτησή της στο Facebook ευχαρίστησε τους γιατρούς που έφεραν εις πέρας την επέμβαση με επιτυχία και έστειλε μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας.

Η Μαρία Πολύζου είναι πρώην αθλήτρια δρόμων αντοχής, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης, όπως επίσης και κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου και Αυθεντικής Διαδρομής, ενώ σήμερα είναι διευθύντρια του Μουσείου μαραθωνίου δρόμου και πρέσβειρα του Ελληνικού αθλητισμού.

Δείτε την ανάρτησή της: