PAO Alive: Εχει συγκεντρωθεί το 1/100 από τα 20 εκατ. που ζήτησε ο Γιαννακόπουλος

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το PAO Alive, γνωστοποιήθηκε ότι έχει συγκεντρωθεί μόλις το το 1/100 από τα 20 εκατομμύρια ευρώ, που έθεσε ως μίνιμουμ στόχο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

PAO Alive: Εχει συγκεντρωθεί το 1/100 από τα 20 εκατ. που ζήτησε ο Γιαννακόπουλος

Σύμφωνα με την καταμέτρηση, έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 213.338 ευρώ, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε τα 20 εκατομμύρια ως "μαξιλαράκι", αφού ελπίζει να ξεπεραστεί το ποσό αυτό, παρότι οι επιφανείς φίλοι του Παναθηναϊκού δεν έχουν συνεισφέρει ακόμα.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

"Στόχος δεν είναι μόνο τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν 20 εκατομμύρια ευρώ".

Θα παρουσιάσουμε το όραμα για έναν αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτόνομο Παναθηναϊκό. Ήθελα πριν την παρουσίαση να εξασφαλίσουμε τις έγγραφες δεσμεύσεις της πολιτείας για το Βοτανικό. Όμως, επειδή ανταποκρίθηκε ο κόσμος, το επισπεύσαμε. Σε τρεις μέρες έχουν μαζέψει το εξαψήφιο ποσό από τον απλό κόσμο, χωρίς καν να έχουν κινητοποιηθεί τα μεγάλα πορτοφόλια

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί μέχρι τώρα είναι 3.000, ποσό αξιοσέβαστο αλλά όχι από την κατηγορία ανθρώπων που λέτε. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος όλοι θα κινηθούν και όλοι θα συνεισφέρουν.

Αύριο στις 11π.μ. θα έχει συνάντηση η ομάδα εργασίας για το γήπεδο. Δεν θα φύγουν όλο το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Από τον Σεπτέμβρη θεωρώ ότι θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις για να δεσμευτούν και τα χρήματα από τα κρατικά ταμεία. Αν τηρηθούν όσα μου υποσχέθηκαν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Μπακογιάννης, πιστεύω ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Ο κ. Αλαφούζος έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό και θέλει το καλό του. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα κάνει το σωστό εκείνη την ώρα, ότι μπήκε για άλλο λόγο στον Παναθηναϊκό".