Μια ανάσα από τον τελικό Μόλβαλης, Τσιρίκος!

Για μόλις τέσσερις βαθμούς έχασαν οι δύο Έλληνες αθλητές την πρόκριση στον τελικό. Συνεχίζουν να σαρώνουν οι Κινέζοι.

Μια ανάσα από τον τελικό Μόλβαλης, Τσιρίκος!

Ο Νίκος Μόλβαλης και ο Θανάσης Τσιρίκος δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό των 10μ σταθερού βατήρα συγχρονισμένων καταδύσεων.

Στην πρεμιέρα τους οι δυο πρωταθλητές μας, είχαν πολύ καλή παρουσία, έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά για τέσσερις βαθμούς έχασαν την πρόκριση στον τελικό (14η θέση με 332.64 βαθμούς).

Επτά στα επτά η Κίνα!

Στους τελικούς στις καταδύσεις, στον πρώτο τελικό της ημέρας, είχαμε μια ακόμη νίκη της Κίνας. Το έκτο χρυσό πανηγυρίστηκε στις συγχρονισμένες γυναικών στα 3μ., όπου οι Τινγκμάο Σι και Χαν Γουάνγκ πήραν εύκολα την πρώτη θέση με 342,00 βαθμούς.

Μάλιστα για την πρώτη είναι η τέταρτη σερί νίκη της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 3μ. συγχρονισμένων με τρεις διαφορετικές παρτενέρ!

Οι Ολυμπιονίκες του 2016 από την Κίνα, ο Γίαν Τσάο και ο Άισεν Τσεν κέρδισαν και στα 10μ. ανδρών στις συγχρονισμένες. Βαθμολογήθηκαν με 486.93 και χάρισαν στη χώρα τους το έβδομο χρυσό σε ισάριθμους τελικούς στην Κορέα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Κίνα μέχρι σήμερα (15/7) δεν έχει χάσει ούτε έναν τελικό στις καταδύσεις. Άνδρες, γυναίκες, μικτό. Όλα τα χρυσά έχουν καταλήξει σε χέρια Κινέζων.