Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Ένατο το ντουέτο, στον τελικό το ομαδικό!

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου κατέλαβαν την 9η θέση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο Ντουέτο, την Κυριακή (14/7) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού. Στον τελικό προκρίθηκε το ομαδικό.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Ένατο το ντουέτο, στον τελικό το ομαδικό!

Οι Ελληνίδες αθλήτριες (Πλατανιώτη, Παπάζογλου) πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, μαζεύοντας 86.4975 βαθμούς, που τους έδωσαν την 9η θέση στην τελική κατάταξη.

Το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε η Ρωσία (δεν έχει χάσει ποτέ την πρώτη θέση σε επτά σερί παγκόσμια) με τη Σβετλάνα Ρομασίνα και τη Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο με 95.9010 βαθμούς.

Το ασημένιο κατέκτησε η Κίνα με την Γουένιαν Σουν και η Χέτσεν Χουάνγκ με 94.0072 βαθμούς, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ουκρανία με την Μάρτα Φιέντινα και την Αναστασία Σάβτσουκ με 92.5847 βαθμούς.

Ένας ακόμη τελικός!

Την πρόκρισή της στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού εξασφάλισε την Κυριακή (14/7) η εθνική μας ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Βιολέτα Ζουζούνη, Αναστασία Κουτσελίνη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ελένη Φραγκάκη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Μαρία Καραπαναγιώτου) είχε πολύ καλή παρουσία στην προκριματική φάση και με 86.0075 βαθμούς κατέλαβε την 8η θέση, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Τελικός του αγωνίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/7, 14.00).