Πύρρος Δήμας: «Κύριε Γενικέ Γραμματέα, φίλε Ιούλιε. Θα έπρεπε να ξέρεις...»

Η απάντηση του προέδρου της ΕΟΑΒ στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό.

Πύρρος Δήμας: «Κύριε Γενικέ Γραμματέα, φίλε Ιούλιε. Θα έπρεπε να ξέρεις...»

Στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό απάντησε ο Πύρρος Δήμας με αφορμή την τοποθέτηση του πρώτου για το κρούσμα ντόπινγκ στην Άρση Βαρών. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αφού ξεκαθαρίζει ότι τον έλεγχο δεν έκανε το ΕΣΚΑΝ αλλά η ΕΟΑΒ, τονίζει ότι ο κ. Συναδινός θα έπρεπε να «νιώθει και χαρά που η ομοσπονδία Άρσης Βαρών δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της».

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του στο facebook:

Κύριε γενικέ γραμματέα (Αθλητισμού), φίλε Ιούλιε. Έμαθα ότι σε θλίβει, σε θυμώνει και σε πεισμώνει το πρόσφατο κρούσμα ντόπινγκ στην άρση βαρών Χαίρομαι! Έχεις δίκιο κι εμείς είμαστε στο πλευρό σου, ως Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, για να αποδεικνύουμε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το ντόπινγκ! Τα λίγα χρήματα που παίρνουμε τα διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά και προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί ως γενικός γραμματέας (Αθλητισμού) θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ο έλεγχος από τον οποίο προέκυψε το τελευταίο θετικό δείγμα έγινε από την Ομοσπονδία μας και όχι από το ΕΣΚΑΝ, με αποκλειστικά δικά μας έξοδα.

Άρα πέρα από τη θλίψη και το πείσμα σου μπορείς να εκφράσεις και τη χαρά σου που είμαστε εδώ για να μη σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας και στο ντόπινγκ.

Φίλε Ιούλιε, η Άρση Βαρών έχει πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό των καθαρών αθλητών και θα τους επιβραβεύουμε με κάθε τρόπο.

Φαντάζομαι και μετά το συνέδριο αντιντόπινγκ που κάνατε πέρυσι στο ΣΕΦ θα έχετε έτοιμη τη συγχαρητήρια ανακοίνωση, καθώς μια ομοσπονδία ακολουθεί πιστά τα όσα με θέρμη είχατε δηλώσει πέρυσι! Που κάνει ελέγχους αντιντόπινγκ, που θέλει τον καθαρό αθλητισμό.
Τους ίδιους στόχους υποθέτω ότι έχουμε φίλε γενικέ γραμματέα (Αθλητισμού).

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ