Καπράλος: «Θα συνεχίσω να βοηθάω για το καλό του ελληνικού αθλητισμού» (vid)

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος μετά την εκλογή του δήλωσε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τους Έλληνες αθλητές και τον αθλητισμό γενικότερα.

Καπράλος: «Θα συνεχίσω να βοηθάω για το καλό του ελληνικού αθλητισμού» (vid)

Περιχαρής ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος για την εκλογή του ως εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα.Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του, ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το καλό του ελληνικού αθλητισμού και των Ελλήνων αθλητών.

Επίσημο: Μέλος της ΔΟΕ ο Σπύρος Καπράλος

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μεγάλη ημέρα σήμερα. Επιτέλους μετά από 3,5 χρόνια θα υπάρχει Έλληνας εκπρόσωπος στη ΔΟΕ. Είναι σημαντικό για τον ελληνικό αθλητισμό. Επίσης είναι σημαντικό για εμένα, που έχω αφοσιωθεί στον αθλητισμό από τα παιδικά μου χρόνια, μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά που νιώθω, ειδικά όταν παίρνω αυτά τα μηνύματα από τους Έλληνες αθλητές. Αυτό είναι που μου δίνει τη μεγαλύτερη χαρά και τη δύναμη για να προχωρήσω για το καλό του ελληνικού αθλητισμού και των αθλητών μας»

Σαφώς υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες γιατί είσαι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την πατρίδα σου στην ΔΟΕ και όχι σε οποιαδήποτε χώρα στην Ελλάδα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες επομένως θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να προασπίσω τα Ολυμπιακά ιδεώδη και να συνεχίσω να βοηθάω τον ελληνικό αθλητισμό.

Το 2020 θα γιορτάσουμε πάλι και θα φέρουμε την Ολυμπιακή επιτροπή στην Ελλάδα για ένα συγκεκριμένο γεγονός για να έχουν την συνοδό τους η οποία θα εκλέξει ξανά το επόμενο χρόνο το νέο πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.»