Θρυλικές... ομορφιές εντός κι εκτός γηπέδων

Τα "θεϊκά" κορίτσια του Ολυμπιακού, που σαρώνουν τους τίτλους σε βόλεϊ, πόλο, μπάσκετ, κολύμβηση, αλλά και τρελαίνουν κόσμο έξω από τα γήπεδα.

Θρυλικές... ομορφιές εντός κι εκτός γηπέδων

Επιμέλεια: Στέφανος Λεμονίδης - Παναγιώτης Λιακόπουλος

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ, ιδιαίτερα στις κατηγορίες γυναικών, όπου παίρνει πρωταθλήματα στο βόλεϊ, το πόλο, το μπάσκετ, την κολύμβηση και κάνει υπερήφανους τους φίλους του. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις όμορφες παρουσίες, όπου η μια είναι ομορφότερη από την άλλη και η υποκειμενική παράθεση των ωραιότερων μπορεί να μας εκθέσει. Θα το τολμήσουμε

Σάσι Χίπε: Η λυγερόκορμη Γερμανίδα που άλλαξε επίπεδο τον Ολυμπιακό, αφού με την έλευση της κατακτήθηκε πέρυσι το Τσάλεντζ Καπ, μέσα στην Προύσα, το μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ελληνικό βόλεϊ γυναικών. Η ξανθιά αμαζόνα έχει αδυναμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι αναρτήσεις της προκαλούν φρενίτιδα στους θαυμαστές της. Υπήρξε σύντροφος του Γερμανού διεθνή μπασκετμπολίστα Τίμπορ Πλάις (2.20), αλλά χώρισε εδώ και πολλούς μήνες. Φωτογραφήθηκε στα μπουζούκια με τον βολεϊμπολίστα του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Όκολιτς και προκάλεσε διάφορα σχόλια.

Τζίνα Λαμπρούση: Αποκτήθηκε από την Κηφισιά, για να αντικαταστήσει την Δήμητρα Γιακουμή και ήταν στις επιλογές του Τζιάνι Καπράρα, όταν ήρθε για λίγους μήνες στην Ελλάδα, για να δημιουργήσει την Εθνική του μέλλοντος. Με σκληρή δουλειά έγινε βασική κεντρικός μαζί με την επίσης ωραία Κατερίνα Γιώτα. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑΑ και στις ελεύθερες ώρες της, που είναι ελάχιστες , δουλεύει ως personal trainer.

Κατερίνα Γιώτα: Γεννήθηκε το 1990 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Το 2002 σε ηλικία 12 ετών, ήρθε με τη μητέρα της στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στα Γρεβενά, όπου και απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα, αλλά και το όνομα του πατριού της. Έπειτα, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών. Το 2008 μετεγγράφη στον Ηρακλή Κηφισιάς στον οποίο παρέμεινε για πέντε χρόνια . Το 2013 ο Ολυμπιακός καταφέρνει μετά από τρεις προσπάθειες να την πείσει να κατέβει στον Πειραιά. Ένας τραυματισμός στο φάιναλ φορ των Σερρών θα την αφήσει εκτός Ευρωβόλεϊ.

Έλενα Μιλεντίγεβιτς: Η κουκλίτσα του Ολυμπιακού προέρχεται από αθλητική οικογένεια, όπως και η Χριστοδούλου. Είναι αδελφή του διεθνή μπασκετμπολίστα Ιάκωβου, που αγωνίσθηκε στον Ιωνικό Νικαίας. Έριξε το instagram με τις φωτογραφίες της και αναγκάσθηκε να κάνει επανεκκίνηση για να απαλλαγεί από τους ενοχλητικούς.

Άνα Λαζάρεβιτς: Εφυγε με κλάματα πριν από δυο χρόνια με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει και την τήρησε. Ξενιτεύτηκε για τα μάτια του μέλλοντα συζύγου της Στέφαν Ζιβογίνοβιτς, που είναι τερματοφύλακας πόλο. Τον ακολούθησε στην Τουρκία και την Ρουμανία, αλλά δεν άντεξε μακριά από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε, χωρίς το ταίρι της, με το οποίο θα διαβεί το κατώφλι της εκκλησίας του Αγίου Σάββα, την 1η Αυγούστου, στο Βελιγράδι.

Εβίνα Σταμάτη: Είναι η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Είναι 34 ετών (2/8/1984), αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και αποτελεί αθλήτρια των "ερυθρολεύκων" από το 2015, κατακτώντας συνεχόμενα νταμπλ με τους Πειραιώτες. Παράλληλα, αποτέλεσε για αρκετά χρόνια μέλος της Εθνικής μας ομάδας. Αποτελεί μία από τις πιο όμορφες μπασκετμπολίστριες στην Ελλάδα, αλλά παρά το γεγονός αυτό, φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ, δίχως να προκαλεί, μη δίνοντας... τροφή στους θαυμαστές της στα σόσιαλ μίντια.

Κέλλυ Αραούζου: έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές στην ελληνική κολύμβηση. Εδώ και μια οκταετία, η 28χρονη τιμά το σκουφάκι του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού και έχει μεγάλο στόχο, τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2016 στο Ρίο τερμάτισε στην ενδεκάτη θέση και ευελπιστεί στο Τόκιο να είναι μέσα στην πεντάδα. Τα καλοκαίρια στην Ίο, την έκαναν να αγαπήσει τη θάλασσα. Εκεί πάει και στις διακοπές της, αγαπά τον τόπο καταγωγής των γονιών της. Τις πρώτες…χεριές της έκανε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου. Ξεκίνησε ως αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων στην πισίνα και το 2008 κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο Νεανίδων στο μακρινό Μεξικό. Σπουδάζει στο Παιδαγωγικό τμήμα στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας αλλά για την ώρα δεν σκέφτεται τα θρανία αλλά μόνο τη θάλασσα. Υπήρξε κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, όπου την ανακάλυψε ο Νίκος Γέμελος και την … πέταξε στη θάλασσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Chaotic and wild, me! #sundaymood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Araouzou??‍♀️ (@kellyaraouzou) στις

Αλεξάνδρα Aσημάκη: Η Μεγάλη Αλεξάνδρα της ελληνικής υδατοσφαίρισης και του Θρύλου. Μια εκ των κορυφαίων φουνταριστών στον κόσμο που έχει…χάσει μόνο το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004 λόγω ηλικίας (16 ετών τότε δεν είχε μπει ακόμη στην μεγάλη Εθνική). Με τη «γαλανόλευκη» έχει κατακτήσει τα πάντα, εκτός από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Με τις «ερυθρόλευκες» πέρσι έγραψε ιστορία κατακτώντας και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του γυναικείου ενώ έχει συνολικά δέκα πρωταθλήματα στην Α1 γυναικών (ρεκόρ). Η αποχώρηση της από τη Βουλιαγμένη στοίχισε στην Αλεξία Καμμένου, που σε πρόσφατο τελικό στον Πειραιά κάτι της ψιθύρισε και έγινε κόλαση. Ο ΝΟΒ είχε προσφύγει και στη LEN για να μη παίξει στο μεταξύ τους ματς με τον Ολυμπιακό, ισχυριζόμενη ότι δεν μετράει η οκταετία της(έμεινε ελεύθερη) επειδή έπαιξε ένα χρόνο στην ισπανική Αλκοκόρν. Πρόσφατο το αγόρι της, ευχήθηκε μέσω instagram τα καλύτερα με ευκαιρία της επίτευξης 700 γκολ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στις Σεϋχέλλες ... #ikaria #summer2018 #nofilter #beautifulgreece ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Asimaki (@alexandra.asimaki7) στις

Νικόλ Ελευθεριάδου: Πριν καλά-καλά κλείσει τα 18 της χρόνια φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Εριξε… άγκυρα στο λιμάνι κι έκανε αμέσως θόρυβο. Από τη Γλυφάδα και τα νότια στον Πειραιά και μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδας (τέσσερα σερί, ένα νταμπλ με το σκουφάκι του Θρύλου και συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς τελικούς) αλλά και βασικός στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να μην το δείχνει εκτός νερού αλλά εντός της πισίνας είναι δυναμική και σκληρή. Ζευγάρι με τον Μανώλη Ζερδεβά «έγραψε» όταν τον περίμενε ξημερώματα Δεκαπενταύγουστου στο Ελ Βενιζέλος, μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Νέων στο Βελιγράδι. Κι ας ήταν τότε παίκτης της Βουλιαγμένης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

▪️Almost here?#summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicol Eleftheriadou (@nicole_ef) στις