Για νέες επιτυχίες βάζει πλώρη ο Ν.Ο.Ε.Φ.

Η μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Παπαδάκου στο Laser 4,7 youth προβάλει την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Ναυταθλητικό Όμιλο Ειρήνης-Φιλίας. 

Για νέες επιτυχίες βάζει πλώρη ο Ν.Ο.Ε.Φ.

Η πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Παπαδάκου, με την κατάκτηση του ασημένιο μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser 4,7 youth που διεξήχθη στην Γαλλία, ανέδειξε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Ναυταθλητικό Όμιλο Ειρήνης-Φιλίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Βιρβίλης και οι συνεργάτες του (ανάμεσά τους η προπονήτρια, Κατερίνα Λαγοπούλου και ο προπονητής του Παπαδάκου, ο Ορέστης Στυλίδης) είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την πρόοδο των αθλητών συλλόγου, αλλά και τη δουλειά που γίνεται. Αποκορύφωμα βέβαια ήταν η επιτυχία του Γιώργου Παπαδάκου που με 99 βαθμούς ποινής έφερε αυτό το μετάλλιο στη χώρα, μένοντας πίσω από τον Ισραηλινό Αλκαλάι που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ιέρ. Έγιναν συνολικά 12 ιστιοδρομίες και συμμετείχαν 267 σκάφη, κάτι που αυξάνει ακόμη περισσότερο τη σημασία του άθλου για τον νεαρό Έλληνα πρωταθλητή!

Η σκληρή προσπάθεια συνεχίζεται στο λιμάνι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τους προπονητές και τους αθλητές, με πολλές ελπίδες για αντίστοιχες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον και σε διεθνείς αγώνες, καθώς το ταλέντο των νεαρών ιστιοπλόων του συλλόγου περισσεύει, όπως βεβαιώνουν οι διοικητικοί παράγοντες και οι προπονητές του Ν.Ο.Ε.Φ.