Ο Κώστας Φιλιππίδης την Κυριακή στο Κλερμόν Φεράν

Ο Κώστας Φιλιππίδης την Κυριακή στο Κλερμόν Φεράν

Στο διεθνές μίτινγκ επί κοντώ που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί στο Κλερμόν Φεράν, θα συμμετάσχει την Κυριακή (25/2) ο Κώστας Φιλιππίδης, μαζί με κορυφαίους αθλητές του πλανήτη στο αγώνισμα. Ο αγώνας είναι ο τελευταίος πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ και ο Έλληνας πρωταθλητής έχει δείξει αυτή τη σεζόν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς στη διάρκεια της σεζόν έχει ξεπεράσει τα 5.85μ και έχει δείξει σταθερότητα σε μεγάλα άλματα, γεγονός που τον χρήζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, στη διοργάνωση του Μπέρμιγχαμ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ θα κάνει στο Κλερμόν Φεράν τον έβδομο αγώνα του στη σεζόν.

Στο Κλερμόν Φεράν θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία) και Τιάγκο Ντα Σίλβα (Βραζιλία), δύο αθλητές που θα είναι πρωταγωνιστές και στη διοργάνωση της επόμενης εβδομάδας.

Ο Φιλιππίδης μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Κυτέα, θα ταξιδέψουν την Δευτέρα για το Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να μπουν πλέον σε ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.