Η Νορβηγία θα πάρει αύριο το χάλκινο μετάλλιο στα μικτά διπλά

Η Νορβηγία θα πάρει αύριο το χάλκινο μετάλλιο στα μικτά διπλά

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι η ομάδα της Νορβηγίας στα μικτά διπλά του κέρλινγκ θα πάρει αύριο, σε τελετή στους Χειμερινούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο αφαιρέθηκε από τους Ολυμπιακούς Αθλητές της Ρωσίας, για παράβαση των κανονισμών περί φαρμακοδιέγερσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι βρέθηκε «θετικός» στην απαγορευμένη ουσία "meldonium" και, αφού αποδέχθηκε την παράβαση, το μετάλλιο αφαιρέθηκε από αυτόν και τη σύζυγό του, Αναστασία Μπριζγκάλοβα.

Σήμερα η ΔΟΕ έκανε γνωστό μέσω "Twitter" ότι η ομάδα της Νορβηγίας, η οποία αρχικά είχε καταταγεί τέταρτη στα μικτά διπλά, θα λάβει τα χάλκινα μετάλλιά της σε ειδική τελετή το βράδυ του Σαββάτου (20:02 τοπική ώρα, 13:02 ώρα Ελλάδας).

Μετά την εξέλιξη αυτή, το δίδυμο από τη Νορβηγία, το οποίο αποτελούσαν οι Κρίστιν Σκάσλιεν και Μάγκνους Νεντρεγκότεν, μετράει... αντίστροφα για να πάρει στα χέρια του το χάλκινο μετάλλιο.

Υπενθυμίζεται ότι το χρυσό κατέκτησαν οι Καναδοί Κέιτλιν Λόουζ και Τζον Μόρις, ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Τζένι Πέρετ και Μάρτιν Ρίος από την Ελβετία.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ