Ολυμπιακός: «Μην σταματάς να βοηθάς»

Για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, συγκέντρωσε αγαθά και τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα. 

Ολυμπιακός: «Μην σταματάς να βοηθάς»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» η συγκέντρωση αγαθών, που θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, στο πλαίσιο της Φιλανθρωπικής δράσης του συλλόγου μας «Μη Σταματάς να βοηθάς».

Ο κόσμος του Πειραιά και όχι μόνο, ανταποκρίθηκε με θέρμη και «αγκάλιασε» την συγκεκριμένη δράση αφού βοήθησε στην μεγάλη προσπάθεια με στόχο την προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η αίθουσα της Ιστορικής Λέσχης και το Ρέντη γέμισαν με τα αγαθά που είχαν ζητηθεί αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή αφού τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν σε Ιδρύματα του Πειραιά και σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.