Το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων του Ολυμπιακού για το τριήμερο (pic)

Από το Σάββατο (13/4) μέχρι τη Δευτέρα (15)  αγωνίζονται 5 τμήματα του ερασιτέχνη σε πόλο βόλεϊ και μπάσκετ. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων του Ολυμπιακού για το τριήμερο (pic)

Γεμάτο θα είναι το τριήμερο Σάββατο-Δευτέρα (13-15) για κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού, καθώς τέσσερα τμήματα του ερασιτέχνη αγωνίζονται το Σάββατο, ένα την Κυριακή και ένα την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα η αγωνιστική δράση ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00, με την ομάδα πόλο γυναικών να υποδέχεται την Βουλιαγμένη για την 6η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Φάσης του Β’ Γύρου του πρωταθλήματος.

Στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ γυναικών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Θέτιδα Βούλας για την δεύτερη αναμέτρηση των ημιτελικών, μία ώρα αργότερα η ανδρική ομάδα πόλο αναμετράται στη Γερμανία με την Σπαντάου για την 12η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η μέρα τελειώνει με το βόλεϊ ανδρών, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν τον Φοίνικα Σύρου στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του πρωταθλήματος, στις 20:30.

Την Κυριακή στις 14:00 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ υποδέχεται το Σπόρτινγκ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την Δευτέρα, στις 20:00 η ομάδα βόλεϊ ανδρών υποδέχεται εκ νέου τον Φοίνικα Σύρου για την δεύτερα αναμέτρηση της σειράς

Δείτε το πρόγραμμα: