«Γι' αυτό δεν αγωνίζεται με την Ελλάδα», εξηγεί ο πατέρας της Παπαδάκη

«Αγαπά την Ελλάδα και έρχεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι για διακοπές», λέει ο Μανώλης Παπαδάκης.

«Γι' αυτό δεν αγωνίζεται με την Ελλάδα», εξηγεί ο πατέρας της Παπαδάκη

Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη, ασημένια Ολυμπιονίκης στους φετινούς Χειμερινούς αγώνες, προσέφερε την πιο... πιπεράτη στιγμή, όταν κατά λάθος αποκάλυψε το στήθος της.

Και κάπως έτσι η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλα έγινε παγκόσμιο viral. Λίγο αργότερα πάντως ολόκληρη η υφήλιος υποκλίθηκε στο ταλέντο της και στο ασημένιο μετάλλιο της που κέρδισε στο καλλιτεχνικό πατινάζ με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν.

Η ελληνικής καταγωγής αθλήτρια αγωνίζεται με τα χρώματα της Γαλλίας, της χώρας που μεγάλωσε. Ο πατέρας της είναι βέβαια Κρητικός.

Ο κύριος Παπαδάκης μίλησε όμως και στο Euronews, αποκαλύπτοντας την σχέση του ίδιου και της κόρης του με την Ελλάδα. «Η Γκαμπριέλα αγαπά την Ελλάδα και έρχεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι για διακοπές. Πάμε στην Κρήτη και στην Αθήνα όπου έχουμε συγγενείς, αλλά και στην Λευκάδα που έχουμε φίλους», αποκαλύπτει ο Μανώλης Παπαδάκης, ο πατέρας της αθλήτριας μιλώντας στο Euronews, αναφέροντας ακόμη ότι αισθάνεται υπερήφανος όταν η κόρη του τού λέει ότι της αρέσει να μάχεται στους αγώνες της σαν Ελληνίδα.

Γιατί όμως δεν συμβαίνει αυτό; Ο ίδιος απαντά πως υπήρξε αυτό το ενδεχόμενο, να αγωνιστεί δηλαδή η κόρη του με τα χρώματα της γαλανόλευκης ωστόσο, η ελληνική γραφειοκρατία δεν τον άφησε να προχωρήσει στις διαδικασίες έκδοσης διαβατηρίου...