Σπουδαία εμφάνιση Καραλή στο Μοντεβίλ

Από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν φαίνεται να συνεχίζει ο Εμμανουήλ Καραλής, που μόλις δύο αγώνες από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση κατάφερε να βρεθεί και πάλι σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Σπουδαία εμφάνιση Καραλή στο Μοντεβίλ

Ο νεαρός αθλητής Εμμανουήλ Καραλής συμμετείχε στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ όπου ξεπέρασε τα 5,75 μ. για να κλείσει θέση στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης και παράλληλα να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 το οποίο ήταν, 5,55 και είχε ισοφαρίσει στον αγώνα του Μιραμάς (κατείχαν από κοινού με 5,55 μ. οι Φιλιππίδης και Πατσουκάκης).


Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,40 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στο 5,65 μ., επίδοση που του εξασφάλισε τη συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, Στη συνέχεια ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη ξεπέρασε με την δεύτερη τα 5,75 μ. κι έπειτα δοκίμασε στο 5,86 μέτρα, ύψος που θα έχει την ευκαιρία και πάλι στο μέλλον.

Ο Καραλής πέτυχε την τρίτη επίδοση της καριέρας του, πίσω από το 5,80 μ. του Μπέρμιγχαμ και το 5,78 μ. της ίδιας χρονιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο νεαρός έχοντας ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα τραυματισμού δείχνει έτοιμος να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Στο μεταξύ, τρεις κούρσες σε δύο διαδοχικές ημέρες έκανε ο Κώστας Δουβαλίδης, που μετά το 7.75 στο Βαν ντε Ρέιγ έτρεξε και στο μίτινγκ του Μοντεβίλ. Ο πρωταθλητής μας διένυσε την απόσταση σε 7.79 στον προκριματικό και στη συνέχεια πέτυχε 7.73 στον τελικό για να βελτιώσει τη φετινή του επίδοση και να καταλάβει την τέταρτη θέση.

Ο έμπειρος αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη του κούρσα στη σεζόν κάτω από τα 7.70. Νικητής στα 60 μ. εμπόδιο . ήταν ο Τζάρετ Ίτον με 7.58.

Σε καλή κατάσταση έδειξε και η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που έκανε δύο κούρσες μέσα σε λίγες ώρες. Η πρωταθλήτρια μας μετά το 7.37 του προκριματικού πέτυχε 7.39 στον τελικό και κατέλαβε την τρίτη θέση. Νικήτρια στα 60 μ. ήταν η Κριστίνα Στούι (Ουκρανία) με 7.32

Στο επί κοντώ αγωνίστηκε ο Πέτρος Χατζίου, ο οποίος ξεπέρασε τα 5,10 μέτρα. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς έτρεξε 6.77 στον προκριματικό των 60 μ. και λίγη ώρα αργότερα πέτυχε 6.73 στον τελικό.

Εξάλλου σε αγώνα στο Λουξεμβούργο συμμετείχε ο Τάσος Λατιφλάρι, ο οποίος έκανε 18,59μ στην σφαίρα, επίδοση κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (18,72 μέτρα).