Ταεκβοντό: Ωρα στέψης για τους Εφήβους - Νεάνιδες

Στην Πάτρα στρέφεται το ενδιαφέρον του ελληνικού Ταεκβοντό το Σαββατοκύριακο με τους Εφηβους και τις Νεάνιδες να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν. 

Ταεκβοντό: Ωρα στέψης για τους Εφήβους - Νεάνιδες

Στην Πάτρα στρέφεται το ενδιαφέρον του ελληνικού Ταεκβοντό το Σαββατοκύριακο με τους Εφηβους και τις Νεάνιδες να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν.

Στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό και συνολικά 320 αθλητές θα διεκδικήσουν να κατακτήσουν τους τίτλους και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν μία θέση στην εθνική ομάδα.

Μετά τις δύο προκριματικές φάσεις οι προκριθέντες αθλητές και αθλήτριες θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό. Οι αγώνες αρχίζουν καθημερινα στις 10:00 και θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της ΕΛΟΤ στο youtube.

ΤΑ ΛΙΝΚ

Court 1
https://youtube.com/live/P80xY8jg4g0?feature=share

Court 2
https://youtube.com/live/Ua08uok8cm4?feature=share

Court 3
https://youtube.com/live/kq5bb8-Sxc4?feature=share

Court 4
https://youtube.com/live/ntxU1Ay9UjM?feature=share

Court 5
https://youtube.com/live/5Tw50-Vj8fo?feature=share

Court 6
https://youtube.com/live/vODSx9XGW-c?feature=share



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110