Ιστιοπλοΐα: Εντυπωσιακό το φινάλε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης Όπτιμιστ U13

Στην τελική ευθεία έχει μπει το open πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης Όπτιμιστ U13 που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Αγίου Νικολάου.

Ιστιοπλοΐα: Εντυπωσιακό το φινάλε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης Όπτιμιστ U13

Στην τελική ευθεία έχει μπει το open πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης Οπτιμιστ U13 που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Αγίου Νικολάου υπό την αιγίδα της ΕΙΟ και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου και της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ).

Ο αγώνας ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στον κόλπο του Μεραμπέλου και το φινάλε του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και όλα είναι ανοιχτά για τις προνομιούχες θέσεις.

Θυμίζουμε ότι τα πρώτα 6 αγόρια και τα ισάριθμα κορίτσια θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ U16 που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Σύρο το διάστημα 9-13 Σεπτεμβρίου.

Από χθες τα 180 αγόρια έχουν χωριστεί σε χρυσό και αργυρό στολίσκο και μέχρι τώρα έχουν γίνει 8 ιστιοδρομίες.

Η πρώτη 6άδα έχει ως εξής:

ΑΓΟΡΙΑ (8 ιστιοδρομίες)

1. Οδυσσέας Δέτσης Ν.Ο.Π. Φαλήρου 24
2. Αλέξανδρος Κραβαριώτης Ν.Ο.Π. Φαλήρου 35
3. Ηλίας Λυμπερόπουλος Ν.Α.Ο. Μάτι 42
4. Ιωάννης Κοτσοβός Ν.Ο. Αλεποχωρίου 44
5. Γεώργιος Καρναβάς Ν.Ο. Βουλιαγμένης 47
6. Αλέξανδρος Θωμαϊδης – Σέικο Ν.Ο. Αμφιθέας 49

Τα 78 κορίτσια έχουν τρέξει 6 ιστιοδρομίες και οι πρώτες 6 είναι:

1.Μαρία Βασιλική Ασημακοπούλου Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη 5
2. Ευαγγελία Χατζηιωακειμίδη Α.Ν.Ο. Γλυφάδας 12
3. Ελένη Ιοκάστη Παππά Ν.Ο Βόνιτσας 30
4. Μαρία Μενδρινού Ν.Ο.Π. Φαλήρου 30
5. Σαββίνα Πλουσάκη Ν.Ο.Π. Φαλήρου 34
6. Πολυξένη Κορνηλία Παραγιαννάκου Ν.Α.Ο. Π. Φώκαιας «ο Πυθέας» 35



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110