Επέλαση Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το παρών με εννιά συμμετοχές στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας. 

Επέλαση Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

Εννιά προκρίσεις πανηγύρισε το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώνεται στην Πάτρα. Την αρχή έκανε ο Αλέξανδρος Τσανικίδης που επικράτησε με διακοπή στον 1ο γύρο, του Μάριου Χοβαπόπουλου από τον Άρη Νίκαιας στα 64 κιλά.

Για την ίδια κατηγορία ο Γιώργος Χορβαλάκος νίκησε στα σημεία τον Κωνσταντίνο Κοντοπάνο του Άρη Νίκαιας ενώ με τον ίδιο τρόπο επικράτησε ο Αράς Βείσι του Ζαφείρη Μιχαλιτσάνου της Παναχαϊκής στην κατηγορία των 69 κιλών. Ο πρωταθλητής στην κατηγορία των 69 κιλών, Πουλίκος Τσαγκράκος μετά το νοκ άουτ επί του Ιωσήφ Σπυρίδη, νίκησε με διακοπή από τον 1ο γύρο τον Ιορδάνη Ατματζίδη του ΠΑΟΚ.

Στην κατηγορία των 75 κιλών ο Παύλος Τσαγκράκος επικράτησε του Νίκου Θεοδοσίου που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε την πρόκριση.Στην ίδια κατηγορία ο Φώτος Τζότζος επικράτησε του Κωνσταντίνου Μηλιδώνη της Χρυσής Γωνίας και πήρε τη δεύτερη νίκη-πρόκριση μέσα σε δυο ημέρες.

Την πολύ καλή του παρουσία στους αγώνες διεύρυνε και ο Γιώργος Καραλής που «ντούμπλαρε» τις νίκες στην κατηγορία των 81 κιλών. Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Παναγιώτη Κυρίμη στην κατηγορία 91 κιλών που επικράτησε στα σημεία του Στέφανου Φιλιμάνοβ, από τον Ηρακλή Αγίων Αναργύρων.

Τέλος ο Λάμπρος Αναστασάκος προκρίθηκε άνευ αγώνα, λόγω μη προέλευσης αντιπάλου, στον ημιτελικό της κατηγορία των 91 κιλών.