Πέντε προκρίσεις για το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού

Πέντε προκρίσεις πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα.

Πέντε προκρίσεις για το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού

Το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού πανηγύρισε πέντε προκρίσεις στους «8» εκκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση.

Συγκεκριμένα Ο πρωταθλητής Πουλίκος Τσαγκράκος νίκησε με νοκ άουτ στον 1ο γύρο τον Ιωσήφ Σπυρίδη του Άρη Νίκαιας στην κατηγορία των 69 κιλών ενώ για την ίδια κατηγορία ο Αράς Βείσι νίκησε στα σημεία τον Γεράσιμο Λεπενίτση του ΠΑΟ Κέρκυρας.

Ο Παύλος Τσαγκράκος επικράτησε του Λάμπρου Νικολαΐδη στην κατηγορία των 75 κιλών. Για την ίδια κατηγορία, ο Φώτης Τζότζος νίκησε στα σημεία τον Ιάσωνα Σωτηρόπουλο του ΑΣΠ Αμαρουσίου. Την βραδιά έκλεισε ο Γιώργος Καραλής που νίκησε με 3-0 τον Κωνσταντίνο Κολοβό του ΠΟ Φαιάκων στην κατηγορία των 81 κιλών. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 10 αθλητές, αφού μαζί με τους πέντε που προκρίθηκαν σήμερα, στη μάχη πρωταθλήματος θα πέσουν την Παρασκευή (7/12) και οι Δημήτρης Χαλκιάς (56kg), Aλέξανδρος Τσανικίδς (64kg), Γιώργος Χορβαλάκος (64kg), Παναγιώτης Κυρίμης (91kg), Λάμπρος Αναστασάκος (91+).

Τέλος στις Γυναίκες οι δυο αθλήτριες του Ολυμπιακού, η πρωταθλήτρια Κυριακή Ασλανίδη και η Κωνσταντίνα Γιδάκου θα τεθούν αντιμέτωπες την Παρασκευή στην κατηγορία των 75 κιλών.