Τέσσερις «μάχες» για τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Πειραιά δοκιμάζεται την Τετάρτη 5/12 σε τέσσερις αγώνες. Σε ποια κανάλια θα δείτε τις αναμετρήσεις.  

Τέσσερις «μάχες» για τον Ολυμπιακό!

Πλούσια αγωνιστική «ερυθρόλευκη» δράση περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Τετάρτης 5/12 με τέσσερις αναμετρήσεις σε βόλεϊ, μπάσκετ και πόλο.

Στις 16:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σαχτιόρ στο βόλεϊ ανδρών για το CEV Cup σε επαναληπτικό αγώνα στο Μογκίλιοφ της Λευκορωσίας. Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάσσονται με στόχο να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Έχοντας κερδίσει την πρώτη «μάχη» με το εμφατικό 3-0, οι Πειραιώτες χρειάζονται δύο σετ για να προκριθούν.

Συνεχίζουμε σε ρυθμούς βόλεϊ, όπου την ίδια ώρα (16:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Μ. Μερκούρη» την Κόρινθο για την Volley League γυναικών. Η αναμέτρηση αποτελεί εμβόλιμη υποχρέωση για την εξ’ αναβολής 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στις 18:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την ΤΤΤ Ρίγα για την 5η αγωνιστική της FIBA EuroLeague Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» ψάχνουν την παρθενική τους νίκη στη διοργάνωση. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή της Σπυριδοπούλου από τον Γιώργο Παντελάκη. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 2.

Τέλος, το αγωνιστικό «ερυθρόλευκο» πρόγραμμα κλείνει στις 20:00 με πόλο ανδρών. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας στο «Π. Καπαγέρωφ» την Μλάντοστ για την 4η αγωνιστική του LEN Champions League. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν τους τρεις βαθμούς για να πιάσουν στους 7 την κροατική ομάδα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 2.