Άδεια μεικτών πολεμικών τεχνών στον Μεϊγουέδερ

Ο Μεϊγουέδερ έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεργασθεί και να προπονηθεί με τον διάσημο αθλητή ΜΜΑ, Τάϊρον Γούντλεϊ.

Άδεια μεικτών πολεμικών τεχνών στον Μεϊγουέδερ

Εκτός από την αναμφισβήτητη κυριαρχία του στα ρινγκ και το επίσης αδιαμφισβήτητο ισιότροπο του χαρακτήρα του, ο Φλόϊντ Μεϊγουέδερ, πάντοτε βρίσκει τρόπο να παραμένει στο διεθνές προσκήνιο και να απασχολεί το σύνολο του παγκόσμιου Τύπου.

Τελευταίο παράδειγμα, αποτελεί η επιθυμία του Αμερικανού πρωτοπυγμάχου, να πάρει άδεια αθλητή ΜΜΑ (μεικτών πολεμικών τεχνών). Ηδη ο Μεϊγουέδερ έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεργασθεί και να προπονηθεί με τον διάσημο αθλητή ΜΜΑ, Τάϊρον Γούντλεϊ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ παράλληλα θέλει και την σχετική άδεια για να λάβει μέρος σε αγώνες μεικτών πολεμικών τεχνών.

«Ολα θέλουν τον χρόνο τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μεϊγουέδερ και πρόσθεσε: «Θα ζητήσουμε την άδεια και ελπίζουμε να καταφέρουμε να αγωνισθούμε. Ακόμη και αν κάτι τέτοιο, χρειασθεί έξι ή οκτώ μήνες, θα κάνουμε ότι απαιτείται».

Εφόσον η επιθυμία του Αμερικανού πρωταθλητή λάβει «σάρκα και οστά», δεν αποκλείεται στο μέλλον να παρακολουθήσουμε μία «ρεβάνς» με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, αυτήν την φορά σε οκτάγωνο.