Πινγκ Πονγκ: Στις 20-21/05 τα πλέι οφ για την ανάδειξη πρωταθλητή στην Α1 κατηγορία

Τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Μαΐου θα διεξαχθούν τα εξ αναβολής πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Πινγκ Πονγκ: Στις 20-21/05 τα πλέι οφ για την ανάδειξη πρωταθλητή στην Α1 κατηγορία

Τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Μαΐου θα διεξαχθούν τα εξ αναβολής πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών. Τόπος διεξαγωγής θα είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και οι ομάδες, που θα κυνηγήσουν τον τίτλο και τα μετάλλια είναι ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, ο Παναθηναϊκός ΑΟ, ο ΑΣ Πέρα Αθηνών και η ΑΕΚ, που στην κανονική διάρκεια κάλυψαν με αυτή τη σειρά τις τέσσερις πρώτες θέσεις.

Ως γνωστόν, μετά από το αίτημα αναβολής του Ολυμπιακού, το οποίο είχε γίνει δεκτό, αυτή ήταν η μοναδική εκκρεμότητα από τη διαδικασία των πλέι οφ σε όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Η Τεχνική Επιτροπή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ήρθε σε επικοινωνία με τις ομάδες, μελέτησε και τα αγωνιστικά προγράμματα της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας του αθλήματος και τελικά όρισε για τα πλέι οφ τις συγκεκριμένες ημέρες.

Το ακριβές πρόγραμμα θ’ ανακοινωθεί αργότερα, πάντως το πλάνο της ομοσπονδίας είναι να διεξαχθούν τη μία μέρα οι ημιτελικοί και την άλλη ο τελικός και ο αγώνας για τις θέσεις 3-4. Τα ζευγάρια των θέσεων 1-4 θα είναι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Πέρα.

Μία ακόμα είδηση από την Τεχνική Επιτροπή είναι ότι αναβλήθηκαν τα μπαράζ της Β’ Εθνικής ανδρών. Επρόκειτο να γίνουν, μαζί με τα υπόλοιπα αντίστοιχα ματς, το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκαν για τις 22-23 Ιουνίου, καθώς έγινε δεκτό αίτημα της ομάδας του ΑΟ Ξυλοκάστρου λόγω συμμετοχής αθλητή της στο Προολυμπιακό τουρνουά απλού της Λατινικής Αμερικής. Συγκεκριμένα θα βρεθεί εκεί τον άλλο μήνα για να εκπροσωπήσει το Ελ Σαλβαδόρ ο Ντιέγκο Οράντες. Τα μπαράζ των υπόλοιπων πρωταθλημάτων θα γίνουν κανονικά στην ημερομηνία, που έχει οριστεί.