Καρβούνης στο «ΦΩΣ»: «Στόχος να κατακτήσω ξανά το χρυσό μετάλλιο»

Ο πρωταθλητής του ταεκβοντό, Τριαντάφυλλος Καρβούνης, μίλησε στο «ΦΩΣ» ενόψει της συμμετοχής του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Καρβούνης στο «ΦΩΣ»: «Στόχος να κατακτήσω ξανά το χρυσό μετάλλιο»

Σε ρυθμούς Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κινείται το ελληνικό ταεκβοντό. Η διοργάνωση διεξάγεται στο Κόπερ της Σλοβενίας και αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει μεταξύ άλλων και ο Τριαντάφυλλος Καρβούνης.

Ο πρωταθλητής του ταεκβοντό διαθέτει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος κατακτώντας μία σειρά από σημαντικές διακρίσεις. Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Καρβούνης μίλησε στο «ΦΩΣ» για τον στόχο που έχει θέσει.

Ο ταλαντούχος αθλητής στις τελευταίες δύο διοργανώσεις κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, ενώ αναδείχθηκε ισάριθμες φορές πολυτιμότερος αθλητής του τουρνουά.

Με αφορμή τη συμμετοχή του ο Καρβούνης δήλωσε στο «ΦΩΣ»: «Στόχος μου είναι να κατακτήσω για τρίτη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -71 κιλών, καθώς και τον τίτλο του πολυτιμότερου αθλητή. Σύμμαχος στην προσπάθειά μου θα είναι η προπονήτριά μου Βασιλική Κουσαρίδου που μου έχει σταθεί και με έχει αναδείξει σαν αθλητή, καθώς μαζί έχουμε καταφέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου».