Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον "8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό"

Οι εγγραφές για τον "8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, συνεχίζονται μέχρι τις 31/3.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον "8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό"

Η φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, είναι αφιερωμένη για τρίτη φορά στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή έως και την Κυριακή 31/3/2024 ακολουθώντας το link: https://www.reventy.com/sports/event/65e1bf3ce187a/details

Διαβάστε την Προκήρυξη της διοργάνωσης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού:

Προκήρυξη 8ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον Αυτισμό»

Τρέχουμε για τον Αυτισμό

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων μπάσκετ «Champs» του ΚΟ Χολαργού, με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Στο κλείσιμο της διοργάνωσης θα καλεστούν όλοι οι παρευρισκόμενοι να αφήσουν το στίγμα τους, σαν ένδειξη συμπαράστασης, την παλάμη τους, σε ένα μεγάλο μουσαμά με τα χρώματα του αυτισμού.

Δήλωσε Εθελοντής

Όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλουν σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση ως εθελοντές μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα:

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ_ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Οι χάρτες των διαδρομών

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 Κ 10 χλμ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1 χλμ

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:
site: www.dpapxol.gov.gr και www.holargosbc.gr facebook: https://www.facebook.com/papxol και https://www.facebook.com/holargosbc