TAE KBON NTO: «Χρυσός» στο Ευρωπαϊκό Κ21 ο Μιχόπουλος, «χάλκινος» ο Δημητρακόπουλος!

Ο Σωτήρης Μιχόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 το οποίο διεξάγεται στο Βουκουρέστι με τον Φίλιππο Δημητρακόπουλο ν' ανεβαίνει στην 3η θέση του βάθρου!

TAE KBON NTO: «Χρυσός» στο Ευρωπαϊκό Κ21 ο Μιχόπουλος, «χάλκινος» ο Δημητρακόπουλος!

Κατά τα 2/3 ...Ελληνικό ήταν το βάθρο στην απονομή των μεταλλίων της κατηγορίας των +87 κιλών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21, το οποίο διεξάγεται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Στον ελληνικό εμφύλιο, στην ημιτελική φάση, αναμετρήθηκαν ο Σωτήρης Μιχόπουλος με τον Φίλιππο Δημητρακόπουλο.

Νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος (με 2-1, στα σημεία, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, πριν λίγους μήνες), ενώ στον τελικό αντιμετώπισε τον, Μολδαβό, Ντράγκος Μαρινέσκου και επικράτησε, με 2-0, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο Μιχόπουλος, που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας ως μέλος της Εθνικής ομάδας Α`, λόγω του χρυσού μεταλλίου που είχε κατακτήσει στο πανελλήνιο νέων ανδρών, έφτασε στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του, μετά το χάλκινο που είχε πάρει στο ευρωπαϊκό παίδων το 2017 στη Βουδαπέστη.

Με τέσσερις νίκες, σε ισάριθμους αγώνες, χάρισε στη χώρα μας το 5οχρυσό μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, ο Δημητρακόπουλος ανέβαινε ξανά στο βάθρο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21.

Χάλκινος πέρυσι στα Τίρανα, ομοίως και τη φετινή χρονιά, χάρη στις δύο νίκες που σημείωσε σε συνολικά τρεις αγώνες.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, φτάνοντας τα 35 μετάλλια στην ιστορία του θεσμού.