ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κορασίδων η Γεωργοπούλου!

Τον τίτλο της κορυφαίας στην υφήλιο, στα 50 κιλά κορασίδων θα διεκδικήσει στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πυγμαχίας του Γέρεβαν η Μαρία Γεωργοπούλου. «Xάλκινοι» οι Κάντζαρη και Φωτιάδης

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κορασίδων η Γεωργοπούλου!

Μια νίκη μακριά από το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, του Γερεβάν, στα 50 κιλά, βρίσκεται η η Μαρία Γεωργοπούλου.

Η πρωταθλήτρια μας - παρότι με την πρόκριση της στα ημιτελικά είχε εξασφαλισμένο το χάλκινο μετάλλιο - δεν επαναπαύθηκε επικρατώντας της Ινδής Παρί Παρί με 4-1, έπειτα από εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο αγώνας είχε καταιγιστικό ρυθμό από τα πρώτα δευτερόλεπτα, με την Γεωργοπούλου να είναι αυτή που έπαιξε πιο επιθετικά. Έτσι πέρασε στον τελικό διεκδικώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.

Αντίπαλός της θα είναι η Ρωσίδα Κουζνέτσοβα.

Νωρίτερα στην πρωτεύουσα της Αρμενίας δύο εκπρόσωποι μας είχαν μείνει …χάλκινοι.

Αρχικά η Ουρανία Καντζαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 57 κιλών της διοργάνωσης (ελέω της Ινδής Βίνι Βινι) και περιορίστηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Εκεί κατέληξε κι ο Μανώλης Φωτιάδης, που ηττήθηκε σύμφωνα με τους κριτές, στον ημιτελικό των 63 κιλών, αλλά κατά τους παρισταμένους αδικήθηκε έχοντας καταφέρει περισσότερα χτυπήματα επί του Ιρλανδού Τζον Μάχερ.