Καραμανίδου / Θάνου: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Για το ιστορικό χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ντουέτο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παίδων / Κορασίδων μίλησαν οι Εστέλλα Καραμανίδου και Βασιλική Θάνου.

Καραμανίδου / Θάνου: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Στις δηλώσεις τους, οι δύο Ελληνίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες τόνισαν ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα με τη σκληρή δουλειά και την πίστη στον στόχο κι ότι το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα προδιαγράφεται λαμπρό, ενώ η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα τόνισε πως έγινε ένα θαύμα και γράφτηκε ιστορία.

Αναλυτικά:

Η Βασιλική Θάνου δήλωσε:

«Ήταν το μεγάλο μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δουλέψαμε σκληρά και το πιστεύαμε αυτό βγήκε και μέσα στο νερό, στη χορογραφία μας και μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ περήφανες για αυτό το μετάλλιο, που είναι και χρυσό, για την Ελλάδα και για μας. Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είμαστε στη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία και όσο περισσότερο διακρινόμαστε, τόσο πιο λαμπρό θα προοιωνίζεται το μέλλον της ελληνικής καλλιτεχνικής κολύμβησης».

Η Εστέλλα Καραμανίδου είπε:

«Το περιμέναμε πώς και πώς, το πιστέψαμε και πετύχαμε το μεγάλο στόχο. Και πιστεύω ότι στο μέλλον θα πάμε ακόμα καλύτερα γιατί το αξίζουμε. Το όραμα για το μέλλον, ναι, είναι επνα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Οι δηλώσεις της Αναστασίας Γκούτσεβα:

«Είμαι πολύ περήφανη γι αυτά τα παιδιά. Για τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει αυτό το καλοκαίρι. Παρότι δεν είχαν πολύ καιρό για την προετοιμασία, θα έλεγα ότι έχει γίνει ένα θαύμα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν από το τεχνικό τιμ, τη Ναταλία Τσερνέτσκα, τη Χριστίνα Θαλασσινίδου, την Έλενα Στραβάκου και φυσικά την Ομοσπονδία που μας στήριξε. Αυτές τις μέρες εδώ γράψαμε ιστορία».