Το βίντεο από το επεισοδιακό φινάλε της άρσης βαρών στο Μπουένος Άιρες

Δείτε την αποχώρηση του Γεράσιμου Γαλιατσάτου από το πλατό, τη στιγμιαία πάλη με άνθρωπο της ελληνικής αποστολής που προσπάθησε να τον συγκρατήσει  και την αναρρίχηση του στην εξέδρα

Το βίντεο από το επεισοδιακό φινάλε της άρσης βαρών στο Μπουένος Άιρες

Προς επίρρωση των όσων δήλωσε στο fosonline.gr ο προπονητής Νίκος Γαλιατσάτος σας παραθέτουμε το βίντεο του επεισοδιακού φινάλε στην άρση βαρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στο Μπουένος Άιρες. Δεν υπάρχει εξάλλου καμία επαφή η λογομαχία του Πύρρου Δήμα με τον προπονητή Nίκο Γαλιατσάτο.

Με δηλώσεις του στο fosonline.gr ο Νίκος Γαλιατσάτος τόνισε για το συμβάν: «Δεν υπήρξε καμία εμπλοκή δική μου με κανένα από τους αδελφούς Δήμα, ούτε φραστική ούτε εξ επαφής, αφού βρισκόμουν επάνω στην κερκίδα.

Ο Γεράσιμος αφού πάλεψε και ξέφυγε από τον βίαιο ανεπίτρεπτο εγκλωβισμό του από τον Πύρρο, ανέβηκε στην κερκίδα και ζητούσε επιτακτικά να τον βοηθήσω να ζητήσουμε ένστασηκατά της απόφασης των jury, πράγμα που δεν είχαν την ικανότητα την γνώση και το σθένος να κάνουν οι αδελφοί Δήμα...».

Και συνέχισε ο Νίκος Γαλιατσάτος: «Με τραβούσε επιτακτικά αλλά και βίαια λόγω της έντασης και του δίκιου που τον έπνιγε, να πάμε αμέσως στο jury να διεκδικήσουμε μαζί το δίκιο του, μιάς και μιλώ και ισπανικά, αλλά και μη έχοντας και κανέναν άλλον να του συμπαρασταθεί».