Προκρίσεις για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων/Κορασίδων

Προκρίσεις στους τελικούς και τη δεύτερη ημέρα για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων/Κορασίδων που διεξάγεται στη Βάρη.

Προκρίσεις για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων/Κορασίδων

Την πρόκρισή τους στον Τελικό του Μικτού Ελεύθερου Ντουέτου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Πάιδων / Κορασίδων, στο κολυμβητήριο “Κύπρος" της ΣΣΕ στη Βάρη, πέτυχαν οι Στέλιος Κουκουσέλης / Άρτεμις Κουτράκη.

Το ελληνικό δίδυμο, με μια καλή εμφάνιση στον προκριματικό του αγωνίσματος, το μεσημέρι της δεύτερης μέρας των αγώνων (Πέμπτη 31/8), βαθμολογήθηκε με 156,5188 β. και κατετάγη 4ο, δημιουργώντας προσδοκίες εν όψει του Τελικού, που είναι προγραμματισμένος για αύριο Παρασκευή (1/9) στις 19:30.

Με μια καταπληκτική εμφάνιση στον προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτου, πρώτου στο πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων /Κορασίδων (Πέμπτη 31/8), στο κολυμβητήριο της ΣΣΕ στη Βάρη, οι Εστέλλα Καραμανίδου / Βασιλική Θάνου προκρίθηκαν με τη 2η καλύτερη βαθμολογία στον Τελικό του αγωνίσματος.

Το ελληνικό Ντουέτο πέτυχε μια υπέροχη εκτέλεση του προγράμματός του και βαθμολογήθηκε με 180,3896 β. και είναι πλέον από τα φαβορί για μετάλλιο.

Τις νεαρές Ελληνίδες ξεπέρασε στη βαθμολογία μόνο το Ντουέτο των ΗΠΑ Γκιζάλ Ακμπάρ / Κανάκο Φιλντ, που βαθμολογήθηκε με 186,0813 β. Στην τρίτη θέση κατετάγησαν οι Μανάμι Ντόντο και Νάο Σιραχάσε από την Ιαπωνία με 179,8021 β.

Ο Τελικός του Ελεύθερου Ντουέτου είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (3/9) στις 9:30 το πρωί.