ΠΑΛΗ: Διεκδικητής του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ17 ο Κολιτσόπουλος!

Ο Aρίων Κολιτσόπουλος είναι φιναλίστ στον τελικό των 71 κιλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ17 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπουλη και την Τετάρτη (02/08) θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία!

ΠΑΛΗ: Διεκδικητής του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ17 ο Κολιτσόπουλος!

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για να δει την ελληνική σημαία να βρίσκεται στον υψηλότερο ιστό, ενώ παιανίζει ο εθνικός ύμνος θα επιχειρήσει να ανέβει την Τετάρτη (02/08) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ17, που διεξάγεται στην Κωνστανινούπολη, ο Αρίων Κολιτσόπουλος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει, σήμερα, το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 71κ., αφού προκρίθηκε στον τελικό!

Στο εναρκτήριο αγώνα του στη διοργάνωση επικράτησε του Μολδαβού Κρίστιαν Ρίσκα (7-1) και προκρίθηκε στους «16». Εκεί αντιμετώπισε τον Κορεάτη Σέονγκμιν Γιανγκ νικώντας τον με πτώση. Αρχικά έχανε 6-0, το γύρισε 7-6, πριν την πτώση! Στα προημιτελικά νίκησε 7-3 τον, Καζάκο, Ντίας Σεϊτκαλίγιεφ, και προκρίθηκε στην 4αδα, όπου νίκησε τον Ρώσο Αμπντουραχμάν Αμπντουλκαντίροφ. (2-1).

Στα 80κ. ο Λευτέρης Παππάς κατέλαβε την 5η θέση αφού έχασε από τον Τερ Ματεβοσιαν 8-2. Στα 45κ. ο Θανάσης Τσινιάς θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στο εναρκτήριο παιχνίδι του αντιμετώπισε τον, Ρώσο, Ρουστέμ Αμπατσίεφ χάνοντας.

Σήμερα θα παλέψει με τον Γεωργιανό Τσετσκλαντζε κι επικρατώντας θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο.