Ποδηλασία - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου: Κυρίαρχη η elite Αργυρώ Μηλάκη

Η Αργυρώ Μηλάκη του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου κυριάρχησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα elite δρόμου, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, όσο και στο αγώνισμα της αντοχής.

Ποδηλασία - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου: Κυρίαρχη η elite Αργυρώ Μηλάκη

Είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ποδηλάτισσες όλων των εποχών και δεν χάνει την ευκαιρία να το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική ευκαιρία. Η συνεχής σκληρή δουλειά μαζί με τον σπουδαίο προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη, σε συνδυασμό με το ταλέντο, αλλά και τους υψηλούς στόχους την έχουν ανεβάσει πολλά επίπεδα και την έχουν καταστήσει μόνιμη πρωταθλήτρια.

Αυτήν τη φορά πρωταγωνίστησε και στα 2 αγωνίσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αφού την 1η μέρα κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στην ατομική χρονομέτρηση με 00.43:33, ενώ στα 96χλμ. της αντοχής τερμάτισε και πάλι πρώτη με χρόνο 3.22:49, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας.

Φυσικά, μεγάλος στόχος δικό της, αλλά και στο σύνολο της ελληνικής ποδηλασίας Γυναικών είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλάζοντας τον ρου της ιστορίας του αθλήματος στη χώρα μας.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου αισθάνεται υπερήφανος για τις επιτυχίες της Αργυρώς Μηλάκη και της εύχεται ανάλογη συνέχεια στις επόμενες κορυφαίες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ατομική Χρονομέτρηση

  1. Μηλάκη Αργυρώ (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου) 00:43:33
  2. Γιαμπάνη Μαρία- Ιωάννα (ΑΕΚ) 00:43:37
  3. Συντζανάκη Νάντια (ΠΟΧ Τάλως) 00:45:40

Αντοχής (96χλμ. – Δελφοί)

  1. Μηλάκη Αργυρώ (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου) 3.22:49
  2. Ελευθεριάδου Κατερίνα (ΠΓΣ Λάρισας) 3.23:01
  3. Γιαμπάνη Μαρία – Ιωάννα (ΑΕΚ) 3.23:16