Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές επέστρεψε η αποστολή από την Πολωνία

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της, επέστρεψε πριν λίγο από την Πολωνία όπου έλαβε μέρος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, η αποστολή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές επέστρεψε η αποστολή από την Πολωνία

Κεντρικά πρόσωπα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου, συγκεντρώνοντας 245,6899 βαθμούς. Το καλύτερο…ορεκτικό εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που θα γίνει τον επόμενο μήνα στη Φουκουόκα, εκεί όπου αναμένεται να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και στο Ελεύθερο Ντουέτο (αγώνισμα στο οποίο δεν μετείχαν στην Πολωνία).

Η Εθνική μας, κατέλαβε επίσης την 4η θέση στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ομαδικού. Την αποτελούσαν οι Μαρία Αλζιγκούζη, Θάλεια Δαμπάλη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου.

Μαζί τους στην αποστολή ήταν η ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα και η συνεργάτιδά της Χριστίνα Θαλασσινίδου. Αρχηγός, ο Χάρης Γεωργακάκης.

Μαζί με την ομάδα επέστρεψε και η Έφορος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα, που βρέθηκε στη Πολωνία ως μέλος της τεχνικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Την αποστολή υποδέχθηκε εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομσπονδίας Ελλάδας, η τεχνική σύμβουλος του αθλήματος, Ελένη Κουγιά.