Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Έπιασε τα 100 πρωταθλήματα και συνεχίζει…

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συμπλήρωσε ήδη τα 100 πρωταθλήματα, τη στιγμή που Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν μαζί… 84.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Έπιασε τα 100 πρωταθλήματα και συνεχίζει…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Και αυτό το αποδεικνύουν οι τίτλοι που έχει σηκώσει στον «ουρανό» της χώρας μας και οι αμέτρητες διακρίσεις των αθλητών του σε όλα τα αθλήματα.

Πρόσφατα με το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο σύλλογος στο πόλο γυναικών έφτασε συνολικά τα 301 τρόπαια (!) στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα.

Πέραν αυτών όμως, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη, ο οποίος έπιασε ήδη την… 100άρα (!) σε πρωταθλήματα και είναι αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του και να προσθέσει ακόμα περισσότερους τίτλους στην τροπαιοθήκη των Πειραιωτών.

Πόλο Ανδρών και Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, όπως επίσης το μπάσκετ Γυναικών και το χάντμπολ έχουν στέψει 100 συνολικά φορές τους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές Ελλάδας, τη στιγμή που Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αριθμούν συνολικά 84… ήτοι 16 λιγότερα από τους Πειραιώτες, δείχνοντας έτσι την υπεροχή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και την κυριαρχία του στη χώρα μας.

Για να μιλήσουν όμως οι αριθμοί…

Ο Ολυμπιακός μετράει 37 πρωταθλήματα στο πόλο ανδρών και 14 στο αντίστοιχο των γυναικών, όπως επίσης 31 στο βόλεϊ ανδρών και 8 σε αυτό των γυναικών, ενώ έχει ακόμα 3 πρωταθλήματα στο χάντμπολ και 7 στο μπάσκετ γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, αριθμεί 20 πρωταθλήματα στο βόλεϊ ανδρών και 24 στο αντίστοιχο των γυναικών, όπως επίσης και 5 στο μπάσκετ γυναικών.

Η ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών και τέσσερα στο χάντμπολ ανδρών, ενώ ο ΠΑΟΚ τρία στο βόλεϊ ανδρών, ισάριθμα (3) στο χάντμπολ ανδρών και έξι σε αντίστοιχο άθλημα των γυναικών.