Δημήτρης Μαντές: Ένας έφηβος που βάζει πλώρη για να γίνει Θρύλος!

Στα 13 του χρόνια αναδείχθηκε τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing που διεξήχθη στη Βενετία.

Δημήτρης Μαντές: Ένας έφηβος που βάζει πλώρη για να γίνει Θρύλος!

Ο Δημήτρης Μαντές είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής που αν και πιτσιρικάς ακόμα, δείχνει να έχει τη θέληση να πετύχει τους στόχους του. Στο τουρνουά Jesolo - Venetia που διεξήχθη στην Ιταλία αναδείχθηκε τρίτος, κάνοντας το μεγάλο του «μπαμ» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μεγάλωσε στη Λαμία και από την ηλικία των έξι ετών ασχολείται με τα δυναμικά σπορ και πιο συγκεκριμένα με τις πολεμικές τέχνες. Αρχικά ξεκίνησε από το tae kwon do, όμως πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να μεταπηδήσει στο Kick Boxing, κίνηση σοφή, αφού σύντομα έφτασε να είναι τρίτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο ίδιος αποδίδει τις επιτυχίες του στην σκληρή του δουλειά, αλλά όπως ισχυρίζεται «Αυτό που είμαι σήμερα το οφείλω στον δάσκαλο μου Παναγιώτη Σταμέλο του ΑΚ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ και φυσικά τους γονείς μου Βαγγέλη-Βασιλικη που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά σε κάθε προσπάθεια μου».

Πέρα από την αγάπη του για τις πολεμικές τέχνες η μεγάλη του αγάπη είναι ο Ολυμπιακός. Ο Δημήτρης είναι Πρωταθλητής Ελλάδας στο tae kwon do από την ηλικία των έξι ετών. Πλέον, ο μεγάλος του στόχος είναι να διακριθεί και στο kick boxing και τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Από δαφνοστεφανωμένος έφηβος, βάζει πλώρη για να γίνει ένας Θρύλος!