ΤΖΟΥΝΤΟ: Mόνο μία ελληνική νίκη στο Παγκόσμιο της Ντόβα

Μακριά από επιτυχίες έμειναν οι εκπρόσωποι μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο της Ντόχα όπου καταγράφηκε μόνο μία ελληνική νίκη (πρόκριση)

ΤΖΟΥΝΤΟ: Mόνο μία ελληνική νίκη στο Παγκόσμιο της Ντόβα

Με το 2ο γύρο ...ταβάνι για τους εκπροσώπους μας εξελίσσεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο της Ντόχα.

Δεν πήγαν «μακριά» οι Έλληνες τζουντόκα στη διοργάνωση αφού όλοι μαζί σημείωσαν μόνο μία νίκη - πρόκριση...

Η πρωταθλήτρια των -70κ., Ελισάβετ Τελτσίδου, που πέρασε άνευ αγώνα στο 2ογύρο, της διοργάνωσης που φιλοξενεί η πρωτεύουσα του Kατάρ,δεν έκανε τον αγώνα που ήθελε απέναντι στην Ελβισμάρ Ροντρίγκεζ (Νo12 στην παγκόσμια κατάταξη) από τη Βενεζουέλα χάνοντας.

Παράλληλα, ο Θοδωρωής Τσελίδης, που αγωνιζόταν στα -90κ, αφού επικράτησε επί του Βρετανού Τζαμάλ Πετγκρέιβ (Νο33) -στην μοναδική Eλληνική επικράτηση της ημέρας- αντιμετώπισε τον Αζέρο Μουράντ Φατιγιέβ (Νο38), στο 2ο γύρο, αλλά ηττήθηκε και αποκλείστηκε.

Νωρίτερα, κατά την 4η μέρα των αγώνων, οι Θανάσης Μυλωνέλης και Θοδωρής Δεμουρτζίδης στην κατηγορία των -81κ ηττήθηκαν από τους Ασάντ Μασαμπίροφ (Κιργιστάν) και Λασιάν Μούρχεντ (Βρετανία) αντίστοιχα.

Έτσι ολοκληρώθηκε η παρουσία της εθνική ομάδας στα ατομικά αγωνίσματα και μένει η συμμετοχή των Ευαγγελία Γαβαλά, Παναγιώτη Παπανικολάου και Μαρίας Νικολέτας Βουλπάσιν στο μεικτό ομαδικό της 14ης Μαΐου