Αναβλήθηκε το «Sailing Marathon» ελέω «Ζορμπά»!

Ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» οδήγησε τους διοργανωτές στην αναβολή του «2ου Ιστιοπλοϊκού Μαραθωνίου», ο οποίος μεταφέρθηκε για τις 3 Νοεμβρίου.

Αναβλήθηκε το «Sailing Marathon» ελέω «Ζορμπά»!

«Θύμα» του μεσογειακού κυκλώνα «Ζορμπά» έπεσε ο «2ος Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος», ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου. Όπως γνωστοποίησαν την Παρασκευή οι διοργανωτές, ο φόβος του κυκλώνα τους υποχρεώνει να αναβάλλουν το «Sailing Marathon», μεταφέροντας την ημερομηνία διεξαγωγής του στις 3 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής και προπονητής του αθλήματος Γεράσιμος Ωρολογίας δήλωσε σχετικά: «Οι ιστιοπλόοι είμαστε εξοικειωμένοι σε απρόβλεπτες συνθήκες, άλλωστε αυτό αποτελεί μέρος της μαγείας του αθλήματός μας. Είναι γνωστό στους ιστιοπλόους ότι ο καιρός έχει τον πρώτο λόγο στην ιστιοπλοΐα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 3 Νοεμβρίου».

Ο «2ος Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος» διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και έχει ως στόχους τη προβολή της ιστιοπλοΐας και την επιμόρφωση των νέων ιστιοπλόων. H διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού Νεολαίας δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ) ενώ, παράλληλα με το αθλητικό πρόγραμμα, θα υπάρξουν δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://sailingmarathon.com.