Πετρούνιας: «Θέλω το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλώντας στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει το 7ο χρυσό του μεττάλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πετρούνιας: «Θέλω το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων»

Την Μεγάλη Τρίτη (11/04) στην Αττάλεια ξεκινάει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών-γυναικών και παράλληλα ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκινάει την προσπάθειά του για να διεκδικήσει το 7ο χρυσό του μεττάλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που 32χρονος Έλληνας ολυμπιονίκης καταφέρει να προσθέσει ένα ακόμα χρυσό μεττάλιο στην τροπαιοθήκη του θα αφήσει πίσω του τον Ούγγρο, Κρίζτιαν Μπέρκι, με έξι χρυσά μετάλλια στον πλάγιο ίππο από το 2005 μέχρι το 2012.

«Ναι θέλω το ρεκόρ, δεν είμαστε σαν τον στίβο, δεν έχουμε χρονόμετρο ή ύψος, θα προσπαθήσω να καταρρίψω το ρεκόρ, έχει έξι, έχω έξι, αν πάω στα επτά, θα είναι όμορφο και τιμητικό», δήλωσε ο Πετρούνιας στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Το πρώτο βήμα για τον Λευτέρη Πετρούνια είναι ο προκριματικός αγώνας της Μεγάλης Τρίτης (11/4), με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για το Μεγάλο Σάββατο (15/4).