ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Χάλκινο μετάλλιο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου !

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Κάιρο.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Χάλκινο μετάλλιο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου !

Μια ακόμη επιτυχία στο, ήδη πλούσιο παλμαρέ της, κατέγραψε η Άννα Koρακάκη, αφού σε μια πόλη που της φέρνει διακρίσεις, το Κάιρο, ανέβηκε στο βάθρο!

Συγκεκριμένα, η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Μάλιστα, η Άννα Κορακάκη θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα ψηλότερη θέση αφού έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό. Η Κορακάκη συγκέντρωσε 252,1 βαθμούς, ενώ η Ζοράνα Αρούνοβιτς είχε 252,2 και η Μάγιορ 253,4.

Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε τελικά στην αθλήτρια από την Ουγγαρία η οποία επικράτησε στον τελικό της αθλήτρια από την Σερβία.

Οι υποχρεώσεις της Άννας Κορακάκη στον αγώνα δεν σταματούν εδώ αφού τη Δευτέρα (20/02) θα αγωνιστεί στο μεικτό ομαδικό με τον αδερφό της Διονύση, ο οποίος με τη σειρά του αγωνίστηκε στα 10μ αεροβόλου πιστολιού και κατέλαβε την 41η θέση.