Τεχνική Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ και όριο η Καρατσιβή (pics)

Η Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης Βόλου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της πρώτης ημέρας των Πανελληνίων Χειμερινών αγώνων Τεχνικής Κολύμβησης, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων, στη Λιμνοπούλα.

Τεχνική Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ και όριο η Καρατσιβή (pics)

Η εκπληκτική Καρατσιβή, στα 800μ επιφάνεια, με επίδοση 7:00.85, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών, ενώ έπιασε και το όριο για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών.

Ο Γιώργος Καλτσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου, εξάλλου, στα 100μ επιφάνεια, με 35.09, πέτυχε όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Γιολάντα Καπέρδα του Άλμπατρος Ιωαννίνων, στα 100μ διπλά πέδιλα, με επίδοση 49.44, πέτυχε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων.

Η Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου, στα 100μ επιφάνεια, με 42.06, πέτυχε όριο Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος παρακολούθησε την απογευματινή αγωνιστική της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης και στο περιθώριο των αγώνων συνομίλησε με όλους τους εκπροσώπους των ομάδων των Ιωαννίνων.